Onze diensten2021-11-15T05:13:01+00:00

Onze diensten

Inderdaad , Schoonvaere bouw-en tuinwerken staat in voor verscheidene doeleinden.  Zoals in onze bedrijfsnaam beschreven staat , staan we in voor allerlei bouwcreaties en tuincreaties.  Elk project pakken we aan van A tot Z. Ook kleine renovaties , onderhoudswerken en upgrades behoren tot ons takenpakket. Via deze pagina geven we u een kleine inkijk in onze diensten.

Heeft u nog vragen ? Dank kan u ons altijd contacteren via deze pagina.

Algemene Bouwwerken

Schoonvaere staat in voor allerhande soorten van bouwwerken. Dit gaat van het aanleggen van een oprit, tuinterras , verhogingen in de tuin, tot ook tot het afwerken van uw badkamer, vloeren binnenshuis of het plaatsten van extra afscheidingen. Kort samengevat Schoonvaere Bouw-en Tuinwerken is een allrounder die uw project perfect kan afwerken.

Algemene Tuinwerken

Van een eerste verkennend gesprek, naar een concreet ontwerp, tot een totaalrealisatie. Aan de hand van uw verwachtingen gaan wij aan de slag, maken we een eerste prestentatie en samen met de klant gieten we alles tot een totaalontwerp. Een tuinplan maken we aan de hand van visueel materiaal, wat wil zeggen veel foto’s, leesbare plannen, info fiches van de te gebruiken planten en een stappenplan van uitvoering.

Ons ontwerp is pas finaal wanneer de realisatie voltooid is en volledig voldoet aan de verwachtingen van onze klant. Had u graag een eerste verkennend gesprek verkregen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Volg ons op de voet via onze nieuwspagina

Go to Top